Foto-archief

In de eerste week van oktober 2014 organiseren wij een historische foto-tentoonstelling in Lemiers. Hoewel we reeds een schat aan materiaal in ons archief hebben, willen we toch nog eens alle vrienden en geïnteresseerden oproepen hun oude foto’s met ons te delen – andere documenten die van waarde zijn voor de heemkunde zijn natuurlijk eveneens van harte welkom! Vooral oude familieportretten, groepsfoto’s etc. zijn van harte welkom.

Dus hebt U nog ergens in een oude schoenendoos een stapeltje foto’s liggen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Gescande en digitale foto’s kunnen doorgestuurd worden aan info@deauwkapel.nl. Vergeet niet Uw naam en adres en – zover mogelijk – zoveel mogelijk informatie over de betreffende foto’(s) mee te sturen. Als U geen digitale versie heeft kunnen wij deze voor U maken, de originelen blijven indien U dit wenst natuurlijk in Uw bezit. Ook in dit geval kunt U ons bereiken via bovenstaand adres, maar natuurlijk ook via ons secretariaat.

Neem ook eens een kijkje onder de rubriek “Gezocht …. gevonden?!“: soms hebben we hulp nodig bij het identificeren van personen op foto’s of zijn we op zoek naar informatie over bepaalde thema’s en misschien kent of herkent U wel iemand.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.